Hírek

Elérhetőségek

Útfelújítás

Tájékoztatom Önöket, hogy a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a Magyar Falu Program keretében a 3232-es jelű Jásztelek-Jászjákóhalma összekötő úton nagyfelületű burkolatjavítást fog végrehajtani.

Június 23-án és 24-én (szerda-csütörtök) Jásztelek és aJászjákóhalma közötti szakasz aszfaltozása fog megtörténni. Az út teljes szakaszán a közúti közlekedés NEM lesz megengedett. A forgalom ezen időszak alatt a környező kis utcákra terelődik. Tervek szerint csütörtök estére érnek át Jásztelek belterületére.

 

Június 25-én (péntek) Jásztelek belterületének aszfaltozása történik, egészen a 32-es számú főút becsatlakozásáig. Adott napon ezen útszakasz teljes mértékben lezárásra kerül!

Felhívom szíves figyelmüket, hogy a két település közötti átjárás csak abban az esetben kerül ismét biztosításra, amint a kivitelezés olyan mértékben előrehaladt, hogy Jásztelek belterületén az önkormányzati utakon a terelés megoldható!

Június 28 (hétfő) tartalék nap, amennyiben előre nem látható okok (műszaki hiba, időjárás, stb) miatt a fenti ütemezésbe esetleges csúszás következne be.

Minden nap 06:30-19:00 óra között zajlik majd a kivitelezés, éjszakára a lezárások feloldásra kerülnek.

A munkálatok idejéra kérem a lakosok türelmét és szíves megértését!

Tisztelettel: Tóth Nóra
polgármester