Hírek

Elérhetőségek

Felhívások, tájékoztatók

népszámlálás plakát

Népszámlálás 2022

Tovább »
kutya

Felhívás kóborló kutyák tulajdonosainak

Felhívom minden kutyatulajdonos figyelmét, hogy a hatályos jogszabályok alapján:

"Az állattartó gondoskodni köteles az állat megfelelő és biztonságos elhelyezéséről, szakszerű gondozásáról, szökésének megakadályozásáról és arról, hogy kutyája a településen NE KÓBOROLJON!

Tovább »
étel

Népkonyha

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy várhatóan 2021. február végén/március elején elindul Jásztelken a népkonyhai szolgáltatás, melynek keretében napi rendszerességgel, térítésmentesen 1tál meleg ételt kaphat a kritériumoknak megfelelő igénylő.

Tovább »
kert

Virágos balkonok, virágos kertek

Virágos Magyarország verseny a lakosság részére

Tovább »
ebédlő

Tájékoztatás intézményi gyermekétkeztetés biztosításáról

Tisztelt Tanulók és Tisztelt Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy a 2020. március 16-án elrendelt iskolalátogatási tilalom fennállása idején továbbra is biztosítani kell a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény (a továbbiakban: Gyvt.) 21.§-a szerinti intézményi gyermekétkeztetést.

Tovább »
patika

Gyógyszertár információk

Köszönöm az elmúlt időszakban tanúsított fegyelmezett magatartást és támogató szavaikat. A mai naptól érvényes kijárási korlátozás miatt újabb megoldandó kérdések merülnek fel.

Tovább »
Polgármester

Polgármesteri tájékoztató

Tisztelt Jászteleki lakosok!

A kialakult járványügyi helyzetben a következőkről szeretném tájékoztatni a lakosságot:

A településen igazol koronavírusos beteg jelenleg NINCS.

Tovább »
malac

Afrikai sertéspestis fertőzés!

Vaddisznóban megállapított afrikai sertéspestis betegség elsődleges előfordulása miatt a határozatom 1. számú mellékletében felsorolt, vadászatra jogosultak teljes területét
vaddisznókban előforduló afrikai sertéspestissel fertőzött területnek minősítem.

Tovább »
kormanyablak

Kormányhivatali információk

A koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében 2020. március 19-tól csak előzetes időpontfoglalással érkező ügyfeleket fogadnak a kormányhivatali ügyfélszolgálatok.

A Jászberényi Járási Hivatal ügysegédeinél történő ügyintézéshez az alábbi telefonszámon van lehetőség időpontfoglalásra.

Hatósági Osztály: 57/795-029

Tovább »
kórház

Kórházi információk

Hivatkozva korábbi, miniszteri rendelet alapján küldött tájékoztatásomra, - mely az Intézetünkben érvényben lévő, sürgős szükség miatt (életveszély vagy tartós egészségkárosodás elkerülése érdekében) végzett ellátások tárgyban kelt - kérem Önöket, hogy minden, valóban sürgős beutalót, szerepeljen a valós sürgősségi jelzésnél és valós sürgős diagnózisnál is külön pecsét. Minden egyéb, halasztható beutalóval jelentkező beteget visszairányítunk a beutaló orvoshoz.

Ma 16:00 órától életbe lép az egykapus beléptetés,

Tovább »