Hírek

Elérhetőségek

Felhívások, tájékoztatók

kert

Virágos balkonok, virágos kertek

Virágos Magyarország verseny a lakosság részére

Tovább »
ebédlő

Tájékoztatás intézményi gyermekétkeztetés biztosításáról

Tisztelt Tanulók és Tisztelt Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy a 2020. március 16-án elrendelt iskolalátogatási tilalom fennállása idején továbbra is biztosítani kell a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény (a továbbiakban: Gyvt.) 21.§-a szerinti intézményi gyermekétkeztetést.

Tovább »
patika

Gyógyszertár információk

Köszönöm az elmúlt időszakban tanúsított fegyelmezett magatartást és támogató szavaikat. A mai naptól érvényes kijárási korlátozás miatt újabb megoldandó kérdések merülnek fel.

Tovább »
Polgármester

Polgármesteri tájékoztató

Tisztelt Jászteleki lakosok!

A kialakult járványügyi helyzetben a következőkről szeretném tájékoztatni a lakosságot:

A településen igazol koronavírusos beteg jelenleg NINCS.

Tovább »
malac

Afrikai sertéspestis fertőzés!

Vaddisznóban megállapított afrikai sertéspestis betegség elsődleges előfordulása miatt a határozatom 1. számú mellékletében felsorolt, vadászatra jogosultak teljes területét
vaddisznókban előforduló afrikai sertéspestissel fertőzött területnek minősítem.

Tovább »
kormanyablak

Kormányhivatali információk

A koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében 2020. március 19-tól csak előzetes időpontfoglalással érkező ügyfeleket fogadnak a kormányhivatali ügyfélszolgálatok.

A Jászberényi Járási Hivatal ügysegédeinél történő ügyintézéshez az alábbi telefonszámon van lehetőség időpontfoglalásra.

Hatósági Osztály: 57/795-029

Tovább »
kórház

Kórházi információk

Hivatkozva korábbi, miniszteri rendelet alapján küldött tájékoztatásomra, - mely az Intézetünkben érvényben lévő, sürgős szükség miatt (életveszély vagy tartós egészségkárosodás elkerülése érdekében) végzett ellátások tárgyban kelt - kérem Önöket, hogy minden, valóban sürgős beutalót, szerepeljen a valós sürgősségi jelzésnél és valós sürgős diagnózisnál is külön pecsét. Minden egyéb, halasztható beutalóval jelentkező beteget visszairányítunk a beutaló orvoshoz.

Ma 16:00 órától életbe lép az egykapus beléptetés,

Tovább »
nagyi

Hogyan óvja meg szüleit, nagyszüleit?

A COVID-19 vírus okozta fertőzések kapcsán az Ön saját felkészülése mellett gondoljon az idősebbekre is, hiszen ők az új koronavírus betegség által nagyobb veszélynek vannak kitéve.

Tovább »
Elmarad

Lomtalanítás ELMARAD

A Regio-Kom Nonprofit Kft. értesíti Jásztelek Lakosságát, hogy a Tavaszi lomtalanítás 2020. március 28- án a kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel, nem kerül megtartásra.

Tovább »
orvosok

Tájékoztatás a tervezett egészségügyi ellátások korlátozásáról

Prof. Dr. Horváth Ildikó államtitkár asszony és Prof. Dr. Kásler Miklós miniszter úr rendelete alapján tájékoztatom Önöket, hogy a koronavírus pandémia miatt 2020. március 16-tól intézetünkben tervezett egészségügyi ellátást csak akkor végzünk, ha arra sürgős szükség miatt (életveszély vagy tartós egészségkárosodás elkerülése érdekében) kerül sor.

Tovább »