Hírek

Elérhetőségek

Felhívások, tájékoztatók

szelektív

Tájékoztató a szelektív hulladékgyűjtésről (2020. I. félév)

A Jászberényi V.V. Nonprofit Zrt. végzi a háztól történő sárga és zöld zsákos szelektív hulladékgyűjtést. Kérjük, hogy a gyűjtött hulladékaikat e tájékoztató szerint helyezzék ki kizárólag a szállítás napján az ingatlanuk előtti közterületre.

Tovább »
ASP_terület

Afrikai sertéspestis fertőzés!

A korábban a Borsod-Abaúj-Zempléne megyei Tiszakeszi és a Heves megyei Poroszló települések közigazgatási területés a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Állategészségügyi Diagnosztikai Igazgatóság által kimutatott afrikai sertéspestis vírus miatt fertőzötté minősített területet - a vírus vaddisznókban való természetes terjedése miatt - szükségessé vált bővíteni.

Tovább »
elugy

Elektronikus ügyintézés és települési portál használatának korlátozása

Tovább »
meh

Méhegészségügyi zárlat

2019. június 11. napjától mézelő méhek nyúlós költésrothadása fertőző betegség miatt JÁSZTELEK, JÁSZKISÉR települések közigazgatási területére községi zárlatot rendelek el a mézelő méhekre, azok termékeire, valamint a velük érintkezésbe került ragályfogó tárgyakra.

Tovább »
parlagfu

Parlagfű ellenőrzés

Tájékoztató a járási hivatalok földhivatali osztályai által végzett parlagfű fertőzöttséggel kapcsolatos helyszíni ellenőrzésekről

Tovább »
fizetesipont

Vízdíj befizetési lehetőség

Az Önök ivóvíz szolgáltatója, a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. egy új díjbefizetési lehetőséget biztosít ügyfeleinek! Mostantól már az Önhöz legközelebb eső, országos lefedettségű FIZETÉSI PONTON is rendezheti vízdíját!

Tovább »
ohp

Tájékoztató az Önkormányzati Hivatali Portál használatáról

A települések  az Önkormányzati  Hivatali Portálon  keresztül  (továbbiakban:  OHP)  biztosítják  ügyfeleik  számára  az elektronikus ügyintézéshez  szükséges  szolgáltatásokat.  A  továbbiakban  bemutatjuk  a  szolgáltatás általános elemeit, igénybevételének feltételeit.

Tovább »
tuzolto

Tűzoltó álláslehetőség

A Jászberényi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság beosztott tűzoltó vagy gépjárművezető munkakör betöltésére jelentkezőt keres.

Tovább »