Hírek

Elérhetőségek

Helyi hírek

csaladi_nap

Őszi Családi nap

Dátum:
Helyszín: Jásztelek, Művelődési ház, Sportpálya Tovább »
csok

Családvédelmi Akcióterv bemutató

Dátum:
Helyszín: Jánoshida, Zagyva-híd közösségi ház Tovább »
elügy

Karbantartás

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Biztonságos Kézbesítési Szolgáltatatáson 2019. szeptember 23-án (hétfő) 20:00 órától 24:00 óráig karbantartást végeznek. Ezen időszak alatt az E-önkormányzat portál Ügyindítás funkciója nem lesz elérhető.

Tovább »
tudoszures

Tüdőszűrés

Értesítem a Tisztelt lakosságot, hogy a kötelező egészségbiztosítás keretében igénybe vehető betegségek megelőzését és korai felismerését szolgáló egészségügyi szolgáltatásokról és a szűrővizsgálatok igazolásáról szóló 51/1997 NM. rendelet alapján tüdőszűrő vizsgálatra lesz lehetőség 2019. szeptember 25.-től – 2019. szeptember 26.-ig.

Tovább »
testuleti_ules

Képviselőtestületi ülés

Dátum:
Helyszín: Községháza, Jásztelek

Értesítem, hogy a Jásztelek Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2019. augusztus 27-én (kedd) 16.00 órai kezdettel soron kívüli ülést tart, melyre ezúton tisztelettel meghívom

Tovább »
ovoda_erfa

Befejeződött a Jászteleki Százszorszép Óvoda bővítése

Jásztelek Község Önkormányzata 32,00 millió forint európai uniós vissza nem térítendő támogatást nyert „Jászteleki Százszorszép Óvoda bővítése” című pályázatával. A projekt a Széchenyi 2020 program, TOP-1.4.1.-15 pályázati felhívás keretében valósult meg. A beruházás 2019. szeptember 15-én befejeződött.

Tovább »
kukorica

Jász-Nagykun-Szolnok megyei növény-egészségügyi helyzetkép

Tovább »
katonak

Csatlakozz a Magyar Honvédséghez!

A szerződéses katonai életpálya megalapozott jövőt biztosít mindazoknak, akik elhivatottak a honvédelem ügye iránt - ez nem csak a tisztességes megélhetést biztosító fizetést foglalja magába, hanem ingyenes egészségügyi ellátást, lakhatási, élelmezési, ruházati támogatásokat, rekreációs és üdülési lehetőségeket az állomány és családtagjai részére.

Tovább »
jegyzo

HVI határozat a szükséges ajánlások számának meghatározásáról

Jásztelek Község Helyi Választási Iroda vezetőjeként a választási eljárásról szóló 2013. évi XXXVI. törvény (továbbiakban: Ve.) 307/E. § (1) bekezdésében megállapított hatáskörömben eljárva,

Tovább »
sunflower

Jász-Nagykun-Szolnok megyei növény-egészségügyi helyzetkép

Tovább »