Hírek

Elérhetőségek

Helyi hírek

gyógyszer

Gyógyszertár információk

A vészhelyzet lejárta után a gyógyszertárakban megszűnik a lehetősége annak, hogy a beteg TAJ száma, plusz a kiváltó személy azonosító okirata pl. személyi igazolványa bemutatása után kiválthassák más személy gyógyszereit.

Tovább »
pmh

Hivatali munkarend

2020. május 25-től a Jászteleki Polgármesteri Hivatal és a járási ügysegéd ügyfélfogadása és nyitvatartása a veszélyhelyzet előtti szokásos rendben folytatódik.

A hivatalban az ügyfelek részére a védőmaszk viselése kötelező. Kérjük, hogy az előírt védőtávolságot egymástól betartani szíveskedjenek.

Tovább »
szoba

Biztos kezdet gyermekház infrastrukturális kialakítása Jásztelken

Tovább »
toborzás

A járványügyi helyzetben is folyamatos a toborzás

A Magyar Honvédség a koronavírus járvány miatt egyik napról a másikra munkájukat vesztett embereknek is szeretne alternatívát kínálni

Tovább »
lom

Lomtalanítás

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Jászberényi Vagyonkezelő és Városüzemeltető Zrt. községünkben LOMTALANÍTÁSI AKCIÓT SZERVEZ 2020. június 20- án (szombaton).

Fentiekkel kapcsolatban az alábbiakra hívják fel figyelmüket:

Tovább »
kert

Virágos balkonok, virágos kertek

Virágos Magyarország verseny a lakosság részére

Tovább »
@

Közlemény a veszélyhelyzet alatti ellenőrzött bejelentésről

A veszélyhelyzet alatti engedélykötelezettségről, valamint az ellenőrzött bejelentésről szóló 191/2020. (V. 8.) Korm. rendelet 2020. május 18. napjától hatályos, amely eltérést enged az általános közigazgatási rendtartásról szóló 2016. évi CL. törvény szabályaitól. A rendelet hatálya kiterjed a települési önkormányzat jegyzőjére is azokban a kérelemre induló engedélyezési ügyekben, ahol államigazgatási hatáskörben jár el.

Tovább »
méh

Méhek letelepedése

Méhészek figyelmébe!

Honlapunkon már számos ügy indítható elektronikusan, így a méhek letelepedésének bejelentése is.

A méhek ki- és bejelentésével kapcsolatos nyomtatványt a következő módon érhetik el:

Tovább »
elbir

ELBIR hírlevél

Tovább »
ebédlő

Tájékoztatás intézményi gyermekétkeztetés biztosításáról

Tisztelt Tanulók és Tisztelt Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy a 2020. március 16-án elrendelt iskolalátogatási tilalom fennállása idején továbbra is biztosítani kell a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény (a továbbiakban: Gyvt.) 21.§-a szerinti intézményi gyermekétkeztetést.

Tovább »