Hírek

Elérhetőségek

Helyi hírek

útépítés

Közlemény közmeghallgatásról

Ügy tárgya: 32. sz. főút Jászberény-Szolnok (31. sz. főút csp.-M4 csp. között) 11,5 tonnás burkolat megerősítése, valamint településeket elkerülő utak , párhuzamos kerékpárutak építése tárgyban környezeti hatásvizsgálat

Tovább »

32. sz. főút Jászberény-Szolnok építése tárgyban környezeti hatásvizsgálat

Az Építési és Közlekedési Minisztérium meghatalmazásából a VIKÖTI Mérnöki Iroda Kft. a 32. sz. főút Jászberény-Szolnok (31. sz. főút csp. - M4 csp.

Tovább »
kukás

Ünnepi kukás hulladékszállítás

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy 2023. március 15. (szerda) helyett a hulladékszállítás március 18-án (szombaton) lesz.

Tovább »
könyvelő

Álláshirdetés

Jászteleki Közös Önkormányzati Hivatal a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Pénzügyi előadó munkakör betöltésére.

Tovább »
elbir

ELBIR hírlevél 2023. március

Tovább »
lom

Lomtalanítás

Dátum:

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Jászberényi Vagyonkezelő és Városüzemeltető Zrt. községünkben LOMTALANÍTÁSI AKCIÓT SZERVEZ 2023. március 11- én szombaton.

Fentiekkel kapcsolatban az alábbiakra hívják fel figyelmüket:

Tovább »
tűz

Szabadtéri tűz gyújtásának szabályai

A szabadtéri tüzek szempontjából a tavasz a legveszélyesebb időszak, hiszen a jó időben egyre többen választanak szabadtéri programokat vagy kezdik meg a kerti munkálatokat. A veszélyt egyrészről a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz. Kockázatot jelenthet a gondatlanság is, a szabadban keletkezett tüzek 99 százalékát emberek okozzák.
A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival:

Tovább »
fotós

Jászsági fotópályázat 2023

Egy fotó többet ér ezer szónál!

Tovább »
csap

Tájékoztatás fogyasztói bekötéseken történő vízkorlátozásról vagy szüneteltetésről

A TRV Zrt tájékoztatása alapján közöljük, hogy azon lakossági fogyasztóknál, akik fizetési hátralékaikat egyáltalán nem, vagy csak részben rendezték, a közüzemi vízellátás mennyiségi csökkentését, ill. a vízszolgáltatás felfüggesztését 2023.03.21-2023.04.03 között tervezik elvégezni.

Kérjük a hátralékkal rendelkező fogyasztókat, hogy tartozásaikat - akár részletfizetéssel - rendezni szíveskedjenek.

Tovább »
víz

Tájékoztatás közületi vízbekötéseken történő szüneteltetésről

A TRV Zrt tájékoztatása alapján közöljük, hogy azon közületi fogyasztóknál, akik fizetési hátralékaikat egyáltalán nem, vagy csak részben rendezték, a közüzemi vízellátás vízszolgáltatás felfüggesztését 2023.02.28-2023.03.06 között tervezik elvégezni.

Tovább »