Hírek

Elérhetőségek

Helyi hírek

Állampapír

Állampapír befektetés díjmentesen otthonról értékes nyereményekért

Már több mint 24 ezren éltek azzal a lehetőséggel, hogy Ügyfélkapun keresztül, tehát személyes megjelenés nélkül nyitottak állampapír vásárláshoz szükséges értékpapír számlát a Magyar Államkincstárban. Ezek az állampapír befektetéseiket otthonról intéző ügyfelek eddig már 58 milliárd forintot meghaladó összegben vásároltak állampapírt a WEBKINCSTÁR vagy a MOBILKINCSTÁR alkalmazás segítségével.

Tovább »
elbir

ELBIR hírlevél - április

Tovább »
mosatás

Csőhálózat mosatás

A Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt értesíti a lakosságot, hogy 2021.03.25-től 2020.03.31-ig 7:00-19:00 óra között az egészséges ivóvíz biztosítása érdekében Jásztelek ivóvíz hálózatán csőhálózat mosatást végez.

Tovább »
kép

Hivatali munkarend

Magyarország Kormányának a védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló 104/2021. (III. 5.) Korm. rendelet 12.§ (1) bekezdésében elrendelt otthoni munkavégzésre tekintettel, 2021. március 8. napjától további intézkedésig hivatalunkban az ügyfélfogadás SZÜNETEL!

Tovább »
áramszünet

ÉMÁSZ tájékoztatás

Az ÉMÁSZ Hálózati Kft. Gyöngyösi Régióközpontja értesíti Jásztelek Község lakosságát, hogy a 2021. március 9. napjára meghirdetett áramszünet a kialakult helyzetre való tekintettel, ELMARAD!

Tovább »
menza

Tájékoztatás az iskolai étkeztetésről

Az elrendelt óvoda és iskolalátogatási tilalom ideje alatt, Jászteleken tudjuk biztosítani az itt lakó, de Jászberényben tanuló gyermekek étkeztetését.

A gyermekétkeztetés ingyenes az 1-8 évfolyamon a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülők számára, valamint 50%-os kedvezménnyel kell biztosítani a 9-12. évfolyamon a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülők számára.

Tovább »
elbir

ELBIR hírlevél - február

Tovább »
rendőrnő

Legyél Te is rendőr!

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság a 2021. évben induló rendőrjárőr szakképesítést adó képzésekről szóló tájékoztató anyagait, az alábbiakban olvashatják.

Tovább »
étel

Népkonyha

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy várhatóan 2021. február végén/március elején elindul Jásztelken a népkonyhai szolgáltatás, melynek keretében napi rendszerességgel, térítésmentesen 1tál meleg ételt kaphat a kritériumoknak megfelelő igénylő.

Tovább »
Fogorvos

Fogorvosi rendelési idő változás

Tájékoztatjuk kedves betegeinket, hogy a fogorvos rendelési ideje 2021. február 15-től megváltozik.

Az új rendelési idő:

Hétfő 14:00-19:00
Kedd 8:00-13:00
Szerda 14:00-17:30

Tovább »