Hírek

Elérhetőségek

Helyi hírek

tudoszures

A tüdőszűrés elmarad!

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház - Rendelőintézet tájékoztatása alapján a 2020. évben tervezett tüdőszűrő vizsgálatokat a mozgó tüdőszűrő állomás készülékének javíthatatlan meghibásodása miatt nem tudják kivitelezni.

Tovább »
Fogorvos

Fogorvosi rendelés

Tájékoztatjuk kedves betegeinket, hogy Dr. Nagy-Balogh Anna fogorvos rendelési ideje megváltozott.

Tovább »
ülés

Jászteleki Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületi ülés

Dátum:
Helyszín: Községháza, Jásztelek

Értesítem, hogy a Jászteleki Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 2020. szeptember 10-én (csütörtök) 14.00 órai kezdettel soron kívüli ülést tart, melyre ezúton tisztelettel meghívom.

Tovább »
utfejlesztes

Külterületi helyi közutak fejlesztése, önkormányzati utak kezeléséhez, állapotjavításához, karbantartásához szükséges erő- és munkagépek beszerzése

VP6-7.2.1-7.4.1.2-16

Tovább »
parlagfű

Parlagfű ellenőrzés

A mulasztókkal szemben növényvédelmi bírság kiszabására kerül sor, melynek összege 15.000. - 5.000.000. forintig terjedhet a fertőzött terület nagysága és a borítottság mértéke függvényében.

Tovább »
Szúnyogirtás

Szúnyogirtás

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy 2020. augusztus 21-én pénteken az esti órákban 21 órától ismét szúnyog gyérítési munkálatokra kerül sor.

Tóth Nóra
polgármester

Tovább »
testület

A Jászteleki Helyi Választási Bizottság 3/2020 (VIII.17.) határozata

A Jászteleki Helyi Választási Bizottság Völgyi Ágnes a Jászteleki Roma Nemzetiségi Önkormányzat megválasztott képviselőjének lemondása miatt megüresedett mandátum betöltése tárgyában meghozta a következő határozatot:

Tovább »
testület

A Jászteleki Helyi Választási Bizottság 2/2020 (VIII.17.) határozata

A Jászteleki Helyi Választási Bizottság Illés Tibor a Jásztelek Községi Önkormányzat megválasztott képviselőjének lemondása miatt megüresedett mandátum betöltése tárgyában meghozta a következő határozatot:

Tovább »
SZ2020_logo

Klímatudatosság erősítése Jászboldogháza, Jászalsószentgyörgy és Jásztelek településeken

Településünk konzorciumban (Jászboldogháza, Jászalsószentgyörgy, Jásztelek) támogatást nyert el települési klímastratégia készítésére, valamint ehhez kapcsolódó szemléletformálási programok megvalósítására.

Tovább »
irat

A Jászteleki Helyi Választási Bizottság 1/2020 (VIII.11.) határozata

A Jászteleki Helyi Választási Bizottság a választási eljárásról szóló 2013. évi XXXVI.

Tovább »