Hírek

Elérhetőségek

Helyi hírek

koronavirus

Hivatali munkarend

A koronavírus járvány második hullámára tekintettel kérjük, hogy hivatali ügyintézésük során az alábbi szabályokat betartani szíveskedjenek:
Kérem, hogy elsősorban telefonon és elektronikus úton tartsák a kapcsolatot a hivatalunkkal és csak a valóban szükséges esetekben keressék fel a hivatalt személyesen.

Tovább »
campus

Tanuljon és szerezzen egyetemi diplomát Szolnokon!

Jelentkezzen a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kara által keresztfélévben meghirdetett Vállalkozásfejlesztési mesterszakra!

Tovább »
orvosok

Orvosi rendelés információk

Tájékoztatjuk Tisztelt betegeinket, hogy az orvosi rendelőben 2020.10.26-30-ig helyettesítés lesz!

Tovább »
parázs

Tüzelőanyag támogatás

Tájékoztatom Önöket, hogy Jásztelek Község Önkormányzata a szociális célú tüzelőanyag vásárlásához kapcsolódó támogatás jogcímén szén vásárlásához kapott támogatást.
A támogatás iránti igényeket 2020. november 16. napjáig (hétfő) lehet benyújtani a Polgármesteri Hivatal Titkárságán.

Tovább »
védőoltás

Influenza elleni védőoltás

A háziorvosi rendelőbe megérkezett az influenza elleni oltóanyag, 2020.10.20-tól lehet oltásra jelentkezni! Időpont nem kell, soron kívül megkapja mindenki az oltást aki szeretné!

Tovább »
testulet

Képviselőtestületi ülés

Dátum:
Helyszín: Községháza, Jásztelek

Értesítem, hogy a Jásztelek Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2020. október 15-én (csütörtökön) 16.00 órai kezdettel soron kívüli, nyílt ülést tart, melyre ezúton tisztelettel meghívom.

Napirend

 

Tovább »
orvosok

Orvosi rendelés információk

Tájékoztatjuk tisztelt betegeinket, hogy az orvosi rendelőben 2020.10.02-án (pénteken) 8-11 óráig lesz rendelés.

Megértésüket köszönjük!

Tovább »
AC2020

Szombaton folytatódik az agrárcenzus

Szeptember 19. és november 22. között összeírók keresik fel a gazdákat. Folytatódik a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) mezőgazdasági összeírása, az Agrárcenzus 2020, amely során személyesen keresik fel a gazdákat az összeírók. A hazai mezőgazdasági termelés aktuális helyzetét felmérő, teljes körű, országos felvételből nyert adatok a következő évek döntéseit, forrásfelhasználását alapjaiban befolyásolják, ezért a pontos válaszadás a mezőgazdaságban dolgozók kiemelt érdeke.

Tovább »
testulet

Képviselőtestületi ülés

Dátum:
Helyszín: Községháza, Jásztelek

Értesítem, hogy a Jásztelek Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2020. szeptember 24-én (csütörtökön) 16.00 órai kezdettel soros, nyílt ülést tart, melyre ezúton tisztelettel meghívom

Tovább »
tudoszures

A tüdőszűrés elmarad!

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház - Rendelőintézet tájékoztatása alapján a 2020. évben tervezett tüdőszűrő vizsgálatokat a mozgó tüdőszűrő állomás készülékének javíthatatlan meghibásodása miatt nem tudják kivitelezni.

Tovább »