Hírek

Elérhetőségek

Tájékoztató a szelektív hulladékgyűjtésről (2024.)

Kérjük. hogy a gyűjtött hulladékaikat e tájékoztató szerint helyezzék ki kizárólag a szállítás napján az ingatlanuk előtti közterületre.

Gyűjthető hulladékok jegyzéke zsákonként:

Sárga zsák:
- Papír hulladék (karton doboz, színes és fekete-fehér újság, prospektus, füzet, könyv, kiöblített italos kartondoboz)

- Műanyag hulladék (színes és víztiszta PET palack, kiöblített háztartási flakonok - samponos, öblítős, mosogatószeres – fóliák, szatyrok, csomagoló fólia, tejes-tejfölös flakonok)
- Fém hulladék (konzervdobozok, üdítős, egyéb csomagolási fémhulladék)

A flakonokat lecsavart kupakkal, illetve a dobozokat lapítva helyezze el a zsákban, ne feledje, TAPOSSA LAPOSRA!

A sárga zsák mellé az összekötözött karton kihelyezhető.Zsákban nem helyezhető el szennyezett hulladék, hungarocell, egyéb kevert települési hulladék!

Átlátszó zsák:

- Zöldhulladék (fa- és bokornyesedék, fű, vágott virág, falevél) A zsák mellé kihelyezhetnek ágakat és metszési nyesedékeket, max. 1 m hosszúságra vágva, kizárólag kötegelve (madzaggal, nem dróttal) összesen 5 db-ot, aminek átmérője nem lehel nagyobb, mint a gyűjtőzsák mérete. (40-50 cm)

Felhívjuk figyelmüket, hogy ingatlanonként a szállítás alkalmával 1-1 db cserezsákot biztosít társaságunk. FONTOS, ha elfogyna a gyűjtőzsák, lehetőségük van kizárólag 120 literes átlátszó zsákba kihelyezni zöld- és szelektív hulladékaikat, amit társaságunk elszállít!

Amennyiben munkatársaink a zsákokban háztartási hulladékot vagy egyéb nem odavaló anyagokat (veszélyes hulladék, építési-bontási törmelék, állati tetem, trágya, tűzveszélyes hulladékot) találnak, a zsákot nem szállítják el.

Az elhasznált karácsonyfák a januári kijelölt szállítási napokon kerülnek elszállításra

A szállítás ütemezése:


  Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December
Szelektív hulladék

15

12

11

15

13

10

8

12

9

14

11

9

Zöldhulladék

11, 18

 

12

16

14

11

9

13

10

15

12

10